Malzemeler
1 paket (500 gr.) Veronelli Spaghetti Makarna
750 gr. domates
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
2 adet soğan
1 çay kaşığı toz şeker
50 gr. tereyağı
200 gr. kıyma
kekik, tuz, karabiber, fesleğen yaprağı




Yapılışı :
Domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın ve doğrayın. Soğanı küçük küçük doğrayın, 2 çorba kaşığı zeytinyağında soğan, sarımsağı ve kıymayı kavurun.

Domates, domates salçası, şeker tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Düşük ateşte 15 dk. pişirin.

2 çorba kaşığı zeytinyağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun, Önceden öneriye göre pişirilmiş Veronelli Spaghetti Makarna'nın üzerine ilave edip servis yapın.

Afiyet Olsun...