Malzemeler
• 1 paket (500 gr.) Veronelli Burgu Makarna
• 4 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 orta boy soğan
• 2 adet yeşil biber
• 4 diş sarımsak
• 750 gr. küp kesilmiş domates
• 350 gr. etli salam
• acı kırmızı biber, tuz, karabiber |
|
Yapılışı :
4 çorba kaşığı zeytinyağını kızdırıp, doğradığınız soğanları kavurun. 2 adet yeşil biberi doğrayıp ekleyin ve kavurun. Doğradığınız sarmısakları ilave ettikten sonra, karışımı biberler yumuşayıncaya kadar kavurun.
Küp domatesleri, karabiberi ve acı kırmızı biberi ilave ettikten sonra, domatesler suyunu çekene kadar pişirin. İstenen kıvama gelince önceden pişirdiğiniz Veronelli Burgu Makarna‘nın üzerine dökün ve servis yapın.
Afiyet Olsun…
|